Natuur & Mentale Gezondheid 2019

14 November 2019, Baarn (vol)

Op donderdagmiddag 14 november organiseert Stichting Green Mental Health in samenwerking met IVN Natuureducatie, LandschappenNL en Staatsbosbeheer e.a., de landelijke conferentie Natuur & Mentale Gezondheid 2019 in Kasteel Groeneveld in Baarn

 

Over de conferentie

Op donderdag 14 november organiseert Stichting Green Mental Health in samenwerking met IVN Natuureducatie, LandschappenNL en Staatsbosbeheer e.a., de landelijke conferentie Natuur & Mentale Gezondheid 2019.
Deze nieuwe en snelgroeiende groene alliantie, stelt zich ten doel gezamenlijk de transitie naar een wereld van een duurzame, een groenere en gezondere leefomgeving te realiseren samen met belangrijke andere nieuwe en toekomstige partners.
Het doel van de conferentie: Natuur & Mentale Gezondheid is: “uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek en goede voorbeelden op het gebied van natuur en mentale gezondheidszorg onder de aandacht brengen van een breder publiek en verspreiding stimuleren.” Wij willen medewerkers, bestuurders, beleidmakers en financiers van de zorg informeren over nieuwe mogelijkheden om het zorgaanbod aan te vullen en hun verbinden met nieuwe groene partners. Dit doen wij door onderling innovatieve projecten te ontwikkelen, onderzoek te stimuleren, en de opgedane kennis en vaardigheden uit te wisselen tijdens dit platform.
Wij willen een landelijk platform bouwen voor een duurzame wereld, met aandacht voor ‘mentale’ zorg in combinatie met een groene en leefbare wereld, voor de huidige én komende generaties. De nieuwe alliantie wil het debat over de verduurzaming van de leefwereld en zorg op donderdagmiddag 14 november starten, voeden en aanvoeren. Dit doen we door samen met partners het potentieel van deze nieuwe en innovatieve projecten te laten zien. Tijdens de middag zijn er diverse lezingen, workshops en is er een interessant en actief buitenprogramma in de buitenlucht.
Kom je ook op donderdag 14 november naar Kasteel Groeneveld in Baarn?

Onze Partners

Share This